26.6 C
Botoșani
marți, 23 iulie 2024

Două zile de distracţie pentru locuitorii comunei Mihai Eminescu. VEZI cine va cânta la a VIII-a ediţie a Festivalului Floare Albastră

floarealbastra9

La sfârşitul acestei săptămâni, primăria comunei Mihai Eminescu va organiza a VIII-a ediţie a Festivalului Floare Albastră, eveniment ce se va desfăşura în localitatea Ipoteşti.

La fel ca în fiecare an, prima zi este dedicată tinerilor. Sâmbătă, începând cu ora 20.00 este programat un spectacol în cadrul căruia cap de afiş vor fi DJ Rynno şi Sylvia. În afara spectacolului muzical, organizatorii au mai pregătit o serie de concursuri la care vor participa tinerii din comună.

Duminică, începând cu ora 13.00 este programat un spectacol de muzică populară, printre invitaţi numărându-se Daniela Condurache, Cristian Pomohaci, Gelu Voicu, Carmen Cornaci, Rapsozii Botoşanilor şi Ansamblul Mărgineanca. De asemenea, pe scenă vor urca şi actorii Valentina Fătu ŞI Vasile Muraru.

„În fiecare an încercăm să aducem artişti cât mai buni şi care să fie pe placul locuitorilor din comună. Avem o seară dedicată tinerilor şi sperăm să vină într-un număr cât mai mare. Ziua de duminică este dedicată în special persoanelor de vârsta a doua şi a treia. Va fi un spectacol de muzică populară cu artişti foarte cunoscuţi şi un spectacol de teatru. Sperăm ca vremea să fie bună şi să vină cât mai mulţi oameni”, a spus Aneta Gireadă, primarul comunei Mihai Eminescu.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA