27.3 C
Botoșani
luni, 15 iulie 2024

Două săptămâni de foc pentru FC Botoşani. „Plecăm în Georgia şi ne întoarcem abia la meciul cu Viitorul”

fcbt reunire9iunie (1)

În cazul în care va reuşi să se califice în turul II al Europa League, pentru FC Botoşani vor urma două săptămâni foarte dificile în care echipa pregătită de Leo Grozavu nu va mai reveni acasă. La începutul săptămânii viitoare, FC Botoşani va pleca în Georgia pentru returul cu Spartaki Tskhinvali şi va reveni acasă abia pe 17 iulie când va pregăti meciul de campionat cu Viitorul.

Potrivit oficialilor clubului, după returul din Georgia, FC Botoşani va revenit în România dar se va opri în Bucureşti. De aici va pleca la Craiova pentru prima etapă din noul sezon al Ligii I, meci programat pe 12 iulie, de la ora 18.30. În cazul în care trece de Spartaki Tskhinvali, lotul echipei FC Botoşani se întoarce în Bucureşti iar pe 14 iulie va pleca la Varşovia pentru partida cu Legia.

valeriuiftime fcbt-gaz„Este foarte important să tratăm cu atenţie şi inteligenţă aceste momente. Mă tem de perioada foarte scurtă de refacere. Sunt jucători noi foarte mulţi şi trebuie să construieşti aproape două echipe. Pe de altă parte, două echipe la fel de bune iar e o poveste. Drumuri, avioane… Nu suntem învăţaţi. Nu avem noi un sistem de refacere bine pus la punct. Vor veni cu o cursă de linie din Georgia şi până la Istambul iar de la Istambul la Bucureşti. Anul acesta va fi complicat să facem autocarul unele deplasări mai lungi. Plecăm la Tiblisi şi ne întoarcem în Botoşani abia la meciul cu Viitorul. Vom juca şi ne vom antrena doar pe terenuri străine”, a declarat Valeriu Iftime, finanţatorul echipei FC Botoşani.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA