14.2 C
Botoșani
luni, 23 mai 2022

Două persoane fără adăpost descoperite de poliţişti în zona CEC Bank

adapost boschetari

În urma evenimentelor ce s-au derulat în ultimele zile, privind persoanele fără adăpost, au fost intensificate controale pentru identificarea acestora de către Poliţia Locală Botoşani. Astfel în seara zilei de marţi, în jurul orei 17.00, o patrulă de serviciu a poliţiei locale, a identificat în firida destinata conductelor de gaz metan din zona CEC Bank, două persoane fără adăpost, care fumau şi intenţionau să se relaxeze.

Poliţiştii au constatat că cele două persoane sunt Corneliu D. în vârstă de 53 ani din Roşiori Vasile D, de 44 de ani din Botoşani. Primul a plecat de acasă după o ceartă cu părinţii şi preferă să stea sub cerul liber. Fiind diagnosticat cu multiple afecţiuni, având un picior amputat şi fiind cunoscut cu epilepsie, s-a apelat la numărul de urgenţă 112 unde a fost condus la unitatea de primiri urgenţe din cadrul Spitalului Judeţean.

Al doilea are domiciliul pe strada Grăniceridin municipiul Botoşani, dar nu poate sta cu fratele său doarece un consumator fidel de băuturi alcoolice. Fratele acestuia, care are în grijă doi minori, nu a acceptat ca bărbatul să mai locuiască în acelaşi apartament.

Hotărârea luată de către cele două persoane, de a ierna în zona CEC Bank, este una nepotrivită în condiţiile unor temperaturi scăzute,  cu atât  mai mult la adresele de domiciliu au asigurate condiţii unui adăpost.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERESULTIMA ORA