22.5 C
Botoșani
joi, 11 august 2022

Două meciuri în deplasare pentru FC Botoşani. L. Grozavu: “Patru puncte ar fi ideal, şase ar fi un bonus fantastic”

iasi-fc bt4 leo grozavu

Pentru FC Botoşani urmează două meciuri în deplasare cu ACS Poli Timişoara şi Gaz Metan Mediaş, două meciuri în care echipa lui Leo Grozavu porneşte din postura de favorită. Tehnicianul botoşănean şi-a avertizat deja jucătorii că nu vor fi meciuri uşoare chiar dacă Timişoara a fost invitată în Liga I iar Gaz Metan este nou promovată.

“Vor fi două meciuri grele pentru că toată lumea ne consideră favoriţi. Atunci când eşti favorit, ai o anumită presiune în plus. Nu vreau să încarc băieţii, am discutat şi zilele trecute. Am fost dezamăgit după jocul cu Steaua, consider că puteam mai mult. Chiar dacă Steaua, la nivel naţional, e o echipă valoroasă, cu mai multă atenţie şi concentrare, puteam scoate mai mult. Am revenit la realitatea zilelor noastre, jucăm cu pământeni din campionatul nostru. Aţi văzăzut şi dumneavoastră ce s-a întâmplat aseară şi ei au trebuit să revină cu picioarele pe pământ şi să se confrunte cu pământenii din campionatul României. Când joci cu echipele puternice din străinătate, diferenţa este mult prea mare. Acolo sunt investiţii de sute de milioane iar la noi prea puţin”, a afirmat Leo Grozavu.

Chiar dacă FC Botoşani pare favorită în meciurile cu Timişoara şi Gaz Metan Mediaş, Leo Grozavu susţine că s-ar mulţumi şi cu trei puncte în cele două partide.

„Sunt două jocuri foarte dificile, primul la Timişoara. Chiar dacă la începutul campionatului nu ştia în ce divizie va activa, Timişoara a reuşit să strângă un lot de jucători cu experienţă. Mai mult ca sigur ne va aştepta o partidă dificilă. Au marcat joc de joc. Va trebui să transpirăm, să facem efort, să ne sacrificăm pentru a scoate ceva. Acum, aş fi mulţumit cu patru puncte în deplasările de la Timişoara şi Mediaş. Putem lua în calcul şi trei puncte. Sunt două deplasări. Patru puncte ar fi ideal, şase ar fi un bonus fantastic ceea ce ne-ar dat speranţe pentru viitor. Sperăm să ne fi revenit, să fi învăţat din greşelile făcute şi să acumulăm puncte”, a adăgat antrenorul principal al FC Botoşani.

Leo Grozavu are în continuare probleme la mijlocul terenului. Dacă etapa trecută a lipsit Bordeianu, acum va lipsi Vaşvari. Aceste absenţe îl obligă pe Grozavu să facă mai multe schimbări, inclusiv de ordin tactic.

„Suntem îngrijoraţi. Sunt probleme. Avem 12-13 jucători şi dintre aceştia avem accidentaţi. Este destul de greu să facem un 11 competitiv. La momentul ăsta, la Botoşani se simte şi când lipseşte un jucător”, a mai declarat Grozavu.

FC Botoşani va face în această seară deplasarea la Timişoara, cu avionul.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES


ULTIMA ORA