22.4 C
Botoșani
duminică, 14 iulie 2024

Două competiţii de airsoft în pădurea Agafton. VEZI când se organizează

airsoft agafton

Peste 300 de persoane din toate zonele ţării precum şi din Republica Moldova şi Ungaria vor vor veni la Botoşani pentru a participa la două competiţii de airsoft. La fel ca şi în anii trecuţi, aceste competiţii se vor desfăşura în pădurea de la Agafton iar participanţii se vor caza în tabăra “Codrii de Aramă”.

Prima competiţie va avea loc pe data de 12 iunie iar cea de a doua va fi pe 19 iunie iar de organizare se vor ocupa cele două cluburi de airsoft din judeţul Botoşani, cu ajutorul Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret care va asigura cazare şi masa celor prezenţi.

“Am organizat până acum patru ediţii. Anul acesta, Direcţia Judeţean pentru Sport şi Tineret nu va mai fi organizatorul principal din lipsa banilor. Bugetul pentru calendarul sportiv s-a redus la un sfert din cât am avut anul trecut. Vom asigura partea de cazare şi masă. Vor fi două evenimente naţionale. Unul pe 12 iunie şi celălalt pe 19 iunie. Vechiul club de airsoft s-a împărţit în două şi fiecare va organiza câte un eveniment de nivel naţional. Din câte am înţeles, cei care participă la evenimentul de pe 12 iunie vor avea doar joc de zi iar ceilalţi vor avea joc de noapte şi zi. La cele două evenimente vor fi în jur de 300-400 de participanţi din ţară. Mai erau discuţii cu nişte practicaţi de airsoft din Republica Moldova şi Ungaria”, a spus Radu Humelnicu, directorul DJST Botoşani.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA