28.3 C
Botoșani
sâmbătă, 20 iulie 2024

Două accidente, în Vinerea Mare, în municipiul Botoşani FOTO

accident 10aprilie (2)

Un barbat si o femeie au ajuns, astazi,  la spital dupa ce au fost loviti de autoturisme. Barbatul de 53 de ani a ajuns in aceasta situatie intrucat a traversat strada prin loc nepermis, iar soferul nu a putut sa-l evite. Evenimentul s-a produs pe Calea Natioanala, in preajma magazinului Util.

Acesta a iesit printre masinile care stationau pe prima banda si nu a observant că pe a doua banda venea un Opel. Barbatul ranit a fost preluat de o Ambulanta si transportat la spital pentru ingrijiri. In zona au ajuns si polistii care au demarat cercetarile.

O ora mai tarziu, un alt accident rutier a avut loc pe Bulevardul Mihai Eminescu in apropiere de parc, cand o femeie de 31 de ani care traversa strada pe zebra a fost izbita in plin de un autoturism la volanul caruia se aflaun sofer de 20 de ani. Botosaneanca s-a ales cu mai multe leziuni in zona capului si a fost transportat cu ambulantala spital. Soferul este cercetat acum pentru vatamare corporala din culpa.

accident 10aprilie (3) accident 10aprilie politisti accident 10aprilie (12) accident 10aprilie (10) accident 10aprilie (7) accident 10aprilie (6)

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA