0.1 C
Botoșani
reclame luminoase Iasi | Contact Emag |Telefon contact Focus Sat apartamente 2 camere Iasi & Amenajari interioare Galati & telefon contact | Telefon contact Bringo Bebelusi si copii href="https://www.hormigonimpresogabriel.com/" title="Hormigon impreso Murcia">Hormigon impreso Murcia
miercuri, 29 martie 2023

Două clădiri distruse într-un incendiu la Dorohoi

News Două clădiri în care locuiesc patru familii de dorohoieni au fost afectate de un incendiu izbucnit sâmbătă seară. Imobilele, situate pe strada George Enescu din municipiul Dorohoi, sunt lipite una de alta, astfel că flăcările care au izbucnit, cel mai probabil, din cauza unui scurtcircuit produs la instalaţia electrică a unei anexe gospodăreşti, s-a extins cu repeziciune de la acoperişul unei clădiri, la altul.

La locul evenimentului s-au deplasat patru echipaje din cadrul Detaşamentului de Pompieri Dorohoi, cu trei autospeciale cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD.

La sosirea forţelor de intervenţie, ardeau trei anexe gospodăreşti, precum şi acoperişurile imobilelor, existând pericolul ca flăcările să se extindă la o vilă din apropiere. Incendiul se manifesta cu violenţă, arderea fiind întreţinută de cantitatea mare de materiale combustibile.

Cu toate că incendiul a fost observat şi anunţat cu întârziere, pompierii au reuşit să împiedice propagarea acestuia la bunurile din interior, dar şi la alte clădiri din imediata vecinătate. Proprietara uneia dintre case a suferit un atac de panică fiind transportată la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate de către un echipaj SMURD.

Pentru stingerea incendiului şi înlăturarea efectelor au intervenit, în total, 24 de pompieri militari şi voluntari, dar şi cetăţeni, aproape trei ore. Au ars trei anexe gospodăreşti şi bunurile din interiorul acestora, precum şi acoperişurile clădirilor pe o suprafaţă de peste 200 m .p., pagubele fiind estimate la cca. 10.000 lei.

Pompierii au salvat bunurile din interiorul clădirilor, dar şi imobilele vecine, valoarea bunurilor protejate de foc fiind estimată la cca. 110.000 lei.

Totodată, a fost eliminat riscul de explozie fiind scoasă o butelie din interiorul unei clădiri.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

241 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name hereULTIMA ORA