20.6 C
Botoșani
luni, 15 aprilie 2024

Dorohoiul a eclipsat încă o dată Botoşaniul. MEGA acţiuni de 1 iunie, peste 1000 de copii pe scenă, peste 5000 oameni la spectacol şi nume de top din muzica românească GELERIE FOTO&VIDEO

dorohoi ziua copilului

Primăria municipiului Dorohoi a organizat o mega acţiune cu ocazia Zilei Internaţionale a Copilului la care au participat toate şcolile şi grădiniţele. Astăzi, circa 1000 de copii au urcat pe scenă unde au dansat şi au cântat în faţa miilor de dorohoieni iar seara s-a încheiat cu recitalul lui Connect-r. La Botoşani, primăria nu a organizat nimic, trecând neovservată Ziua Copilului.

Acţiunea a debutat cu un concurs de desene pe asfalt şi demonstraţii de arte marţiale la care au participat câteva sute de copii. Ulterior, elevii au vizitat sediul primăriei care este aproape finalizat şi urmează a fi dat în funcţiune.

1 iunie dorohoi (1)

După acţiunile din centrul oraşului, evenimentul s-a mutat în zona de agrement a Dorohoiului. În apropierea ştrandului şi patinoarului, a fost amenajată o scenă, a fost organizat un parc de distracţie iar până în jurul orei 22.00 pe scenă au urcat copii din Dorohoi.

Atmosfera a fost încinsă în momentul în care pe scenă a urcat Otilia Brumă, mai cunoscută ca Otilia Bilionera. Spectacolul a fost încheiat de Connect-r care încă din momentul în care a coborât din maşină a fost luat cu asalt de admiratoarele dornice de un autograf sau un selfie. Peste 5000 de dorohoieni s-au adunat pentru a asista la concertul lui Connect-r, unul dintre cei mai apreciaţi artişti de către adolescenţi.

Acţiunea dedicată Zilei Internaţionale a Copilului este programată să continue şi mâine cu o serie de acţiuni iar cap de afiş al spectacolului va fi Mandinga. Potrivit organizatorilor, spectacolul de mâine depinde de starea vremii. Potrivit avertizărilor emise de meteorologi, se anunţă furtuni şi căderi masive de precipitaţii. În cazul în care starea vremii nu va permite, spectacolul va fi reprogramat peste o săptămână şi jumătate.

Potrivit primarului Dorin Alexandrescu, este a IX-a ediţia a Zilei Copilului care se organizează la Dorohoi iar pentru evenimentul din acest an s-au alocat 500 de milioane de lei vechi din bugetul local. El a evitat să urce pe scenă pentru a transmite un mesaj dorohoienilor şi le-a cerut organizatorilor spectacolului să nu-i pronunţe numele pentru a nu se interpreta ca fiind campanie electorală.

connect-r la dorohoi (7) connect-r la dorohoi (6) connect-r la dorohoi (5) connect-r la dorohoi (4) connect-r la dorohoi (3) connect-r la dorohoi (2) connect-r la dorohoi (1) connect-r la dorohoi (9) connect-r la dorohoi (8) dorohoi 1iunie (23) dorohoi 1iunie (22) dorohoi 1iunie (21) dorohoi 1iunie (20) dorohoi 1iunie (19) dorohoi 1iunie (18) dorohoi 1iunie (17) dorohoi 1iunie (16) dorohoi 1iunie (15) dorohoi 1iunie (14) dorohoi 1iunie (13) dorohoi 1iunie (12) dorohoi 1iunie (11) dorohoi 1iunie (10) dorohoi 1iunie (9) dorohoi 1iunie (8) dorohoi 1iunie (7) dorohoi 1iunie (6) dorohoi 1iunie (5) dorohoi 1iunie (4) dorohoi 1iunie (3) dorohoi 1iunie (2) dorohoi 1iunie (1)

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA