33.4 C
Botoșani
duminică, 14 iulie 2024

Dorel s-a angajat la Conrec. De trei zile traficul este aproape blocat într-una din cele mai aglomerate intersecţii din Botoşani FOTO&VIDEO

intersectie bulevard, muncitori conrec0

În cursul zilei de luni, muncitorii firmei Conrec s-au apucat să refacă marcajele rutiere în intersecţia bulevardul Mihai Eminescu cu străzile Marchian şi George Enescu, una din cele mai aglomerate intersecţii din municipiul Botoşani.

Au trecut trei zile şi nici până în prezent nu au reuşit să termine de trasat nişte linii pe carosabil. Interesant este că muncitorilor de la Conrec le vine cheful de treabă exact când traficul este mai mare. Astăzi, în jurul orei 12.00, trei muncitori de la această firmă lucrau de zor. Au umplut intersecţia de popice, la intrările în sensul giratoriu erau zeci de maşini iar traficul era aproape paralizat.

Am încercat să discutăm cu directorul societăţii Conrec pentru a afla de ce durează atâtea zile pentru a reface marcajele într-o intersecţie dar acesta nu a putut fi contactat. În schimb, l-am contactat pe viceprimarul Cosmin Andrei care a declarat că le va solicita celor de la Conrec să refacă marcajele mult mai repede şi la ore când traficul nu este foarte mare. „Nu le-am impus celor de la Conrec să facă acele marcaje rutiere la anumite ore sau într-un interval de timp dar vom avea o discuţie cu ei. Există şi varianta să se facă marcajele rutiere seara sau pe timp de noapte pentru a nu se încurca circulaţia”, ne-a spus viceprimarul Cosmin Andrei.

intersectie bulevard, muncitori conrec intersectie bulevard, muncitori conrec1 intersectie bulevard, muncitori conrec2 intersectie bulevard, muncitori conrec3 intersectie bulevard, muncitori conrec4 intersectie bulevard, muncitori conrec5 intersectie bulevard, muncitori conrec6 intersectie bulevard, muncitori conrec7 intersectie bulevard, muncitori conrec8 intersectie bulevard, muncitori conrec9 intersectie bulevard, muncitori conrec10 intersectie bulevard, muncitori conrec11 intersectie bulevard, muncitori conrec12 intersectie bulevard, muncitori conrec13 intersectie bulevard, muncitori conrec14 intersectie bulevard, muncitori conrec15 intersectie bulevard, muncitori conrec16 intersectie bulevard, muncitori conrec17

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA