0.2 C
Botoșani
vineri, 9 decembrie 2022

Doliu la Seviciul Judetean de Ambulanta după ultima misiunea pentru Nea Costică GALERIE FOTO

doliu la ambulanta (12)

Moartea ambulantierului, Constantin Branzila scoate la iveala o realitate dramatica a societatii in care traim. Omul in varsta de 57 de ani, sofer la Serviciul Judetean de Ambulanta din 1 iunie, 1995 a murit pe nedrept din cauza unui sofer de TIR care a ignorat semnul STOP si s-a izbit in acesta. Aseara, a fost ultima misiune pentru ambulantierul bland si sufletist, cum ii spun colegii indurerati. Era un sofer profesionist si practica aceasta meserie de 36 de ani.

Din 1979 si pana in 1995 a fost sofer la spital. De-a lungul timpului, in timpul misiunilor, soferul a mai avut ghionioane,dar a scapat cu bine. Si culmea, tot din vina participantilor la trafic care nu respecta regulile de circulatie.

In 2013, de exemplu, in timp ce se afla in misiune, ambulanta condusa de Constantin Branzila a fost izbita in plin de o masina care a intrat in intersectie fara sa se asigure, desi avea semnul STOP. Atunci a scapat si si-a continuat cu drag meseria de ambulantier.Nu avea de unde sa stie ca ziua de 19 martie, va fi ultima zi de lucru si va pleca la ceruri.

In locul in care a avut loc groaznicul accident de circulatie, o femeie aprindea, astazi, lumanari pentru omul nevinovat care si-a pierdut viata. O liniste deplina si apasatoare s-a asternut, astazi, si la locul de munca al barbatului.

Niste lumanari aprinse la intrare si colegii tristi descriu cel mai bine imaginea din Serviciul Judetean de Ambulanta. Ei sunt constienti ca sunt expusi mereu la pericol, mai ales atunci cand au o urgenta si trebuie sa ajunga la persoana aflata in suferinta.

„Nici semnalizarea acustica, si nici semnalizarea luminoasa nu conving partenerii de trafic sa ne acorde importanta cuvenita. Intr-un cuvant as putea sa spun ca ne expunem la riscuri foarte mari, care doar moral sunt recompensate”, a spus medicul Nicusor Curteanu, SJA Botosani.

„L-am cunoscut, un coleg deosebit, saritor, care ne ajuta tot timpul. Ne pare foarte rau pentru cele intamplate si sincere condoleante familiei indurerarate”, a spus unul dintre colegi.

doliu la ambulanta (1) doliu la ambulanta (22) doliu la ambulanta (21) doliu la ambulanta (20) doliu la ambulanta (19) doliu la ambulanta (18) doliu la ambulanta (17) doliu la ambulanta (16) doliu la ambulanta (15) doliu la ambulanta (14) doliu la ambulanta (13) doliu la ambulanta (12) doliu la ambulanta (11) doliu la ambulanta (10) doliu la ambulanta (9) doliu la ambulanta (8) doliu la ambulanta (7) doliu la ambulanta (6) doliu la ambulanta (5) doliu la ambulanta (4) doliu la ambulanta (3) doliu la ambulanta (2)

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA