Dolineaschi: „Ponta a alocat la Botoșani cea mai mare sumă din țară privind plata drepturilor însoţitorilor persoanelor cu dizabilităţi”

1
1913

News Președintele PSD Botoșani, Andrei Dolineaschi, a declarat că în urma discuțiilor pe care le-a purtat cu primul ministru Victor Ponta, Guvernul a alocat pentru județul Botoșani cea mai mare sumă din țară în ceea ce privește plata drepturilor însoțitorilor persoanelor cu handicap, respectiv 5,5 milioane lei din totalul de 87 milioane lei.

“Am vorbit cu domnul prim ministru și având în vedere că în județul Botoșani au fost deficiențe în anii precedenți în ceea ce privește asistența socială era normal să se recupereze rămânerile în urmă, pentru că sunt multe probleme sociale în județ care nu își aveau rezolvarea. Vreau să îi mulțumesc lui Victor Ponta că a ținut cont de problemele botoșănenilor și a înțeles că trebuie să facem și Guvernare pentru Botoșani, așa cum am promis în campania electorală”, a declarat Andrei Dolineaschi.

Cel mai important lucru este că până de sărbători, toți însoțitorii persoanelor cu dizabilități vor primi toate sumele restante pentru plata drepturilor de care trebuie să beneficieze. “În urma discuțiilor pe care le-am avut cu primarii din județul Botoșani am înțeles că plata acestor drepturi reprezintă o prioritate, iar Guvernul Ponta a alocat exact suma solicitată de Direcția Generală a Finanțelor Publice Botoșani. Acest lucru se datorează celor care au făcut demersuri susținute la nivelul Guvernului, chiar dacă mai puțin vizibile și nu acelora care au preferat poziția confortabilă de a-și face imagnie criticând în permanență activitatea executivului condus de Victor Ponta“, a completat președintele PSD Botoșani, Andrei Dolineaschi.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here