20.6 C
Botoșani
marți, 16 iulie 2024

Doina Federovici: “Am decis să îmi retrag plângerea de la CNCD împotriva lui Florin Țurcanu”

federovicidoina birou

„Mai sunt câteva ore până  la rezultatul preliminar. Numărătoarea paralelă a PSD arată că simpatizanții noștri au ieșit la vot. Votul de încredere pe care românii ni l-au acordat este un vot de încredere pentru guvernul Ponta, pentru euro-candidații Alianței PSD-UNPR-PC și pentru programul cu care ne-am prezentat în fața alegătorilor. Cred că votul de astăzi este și un vot pentru USL, pentru un proiect în care 70% dintre români au crezut și încă mai cred”.

Botoșănenii sunt mândri că sunt români și cred într-o Românie puternică.

Adversarilor noștri le transmitem că munca noastră nu se încheie acum. Vom rămâne toată noaptea pe baricade. Reprezentanții noștri în secțiile de votare sunt atenți la numărarea voturilor și la completarea proceselor verbale. Suntem conștienți că acum urmează lupta cea mai grea.

Luna trecută am depus o plângere împotriva lui Florin Țurcanu la Consiliul Național al Discriminării, pentru declarații denigratoare. Anunț în această seară că voi renunța la plângerea depusă împotriva domnului Țurcanu. Consider că electoratul și-a exprimat opinia asupra comportamentului său reprobabil, prin votul dat astăzi. Scorul mic pe care PNL l-a obținut la Botoșani i se datorează în mare parte lui Florin Țurcanu. Cu toate acestea, împreună cu cei de la PNL, am construit proiectul USL, un proiect așteptat și aprobat de marea majoritate a românilor. De aceea, la începutul campaniei am decis că nu ne vom ataca foștii parteneri de alianță. Campania s-a încheiat, însă noi ne menținem poziția. Din acest motiv, am decis să îmi retrag plângerea de la CNCD împotriva lui Florin Țurcanu”, a precizat senatorul Federovici.

În final,  în numele echipei PSD Botoșani și al președintelui Andrei Dolineaschi, vreau să mulțumesc tuturor celor care au ieșit din casă și au mers la vot. Le mulțumim că au arătat că le pasă de evoluția României în Europa, că sunt interesați de cine îi reprezintă, a mai declarat senatorul PSD.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

387 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
ULTIMA ORA