12.9 C
Botoșani
vineri, 24 martie 2023

Doina Federovici a făcut anunțul: “În acest moment nu îmi doresc un mandat de europarlamentar”

De câteva luni se tot vorbește că în 2024, Doina Federovici, președintele PSD Botoșani și totodată președintele Consiliului Județean Botoșani, va candida la alegerile europarlamentare și că va avea un loc eligibil pe lista social democraților.

Întrebată în emisiunea Dosarul Zilei de la TeleM despre ce are de gând să facă în 2024, Doina Federovici a spus că în acest moment nu își dorește să plece la Bruxelles și că ar prefera încă un mandat de președinte al Consiliului Județean Botoșani.

“Eu prefer să spun ce fac astăzi și ce fac mâine. Vis-a-vis de o posibilă plecare a mea în Parlamentul European, am spus că nu plec. Pentru mine a fost o provocare accederea pe această funcție. Deocamdată mă ocup de proiectele de dezvoltare ale județului Botoșani. Nu știm ce ne aduce ziua de mâine, nu știm ce ne aduce ziua de poimâine. Vedeți ce se întâmplă la granița noastră. A spune astăzi ce voi face în mai 2024 este mult prea mult. În acest moment nu îmi doresc un mandat de europarlamentar”, a declarat Doina Federovici.

Urmăriți emisiunea Dosarul Zilei, astăzi de la ora 18.30, la TeleM.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here
ULTIMA ORA