-2.5 C
Botoșani
luni, 4 decembrie 2023

Doi spanioli şi un jucător din liga a II-a vor fi prezenţi la reunirea lotului FC Botoşani

Cornel Sfaiter

Oficialii FC Botoşani au început discuţiile pentru transferul unor jucători doriţi de antrenorul Cristi Pustai. Primii care vor sosi la Botoşani sunt doi jucători care au evoluat în Liga a III-a din Spania. De asemenea, la reunirea lotului va fi prezent şi Marius Tomozei, jucător care a evoluat la CSM Vâlcea.

“Mi-aş fi dorit doar jucători români pentru că avem destui străini. Din păcate, nu vom reuşi să transferăm doar români pentru că piaţa internă nu ne oferă prea mulţi jucători de calitate pe care să-i putem transfera. Ne orientăm către jucători libere sau cu sume modice. Vor fi doi jucători spanioli cu care deja am discutat şi sperăm să vină cât mai repede. Este vorba de un mijlocaş central defensiv, un jucător cu talie, un jucător care a jucat meci de meci în ultimele sezoane. Al doilea este un jucător de bandă. Eu sper să ajungă la reunirea lotului”, a spus Cornel Şfaiţer care a adăugat:

“Mai dorim un atacant dar ne va fi destul de greu pentru că toată lumea caută atacanţi. Jucătorii valoroşi sunt sub contract. De asemenea, căutăm încă un fundaş central. Va mai veni un fundaş lateral pe care l-am urmărit şi îmi place. Este vorba de Tomozei de la Vâlcea. Probabil vom lua şi doi-trei jucători în probe. Va veni la reunire şi Tudorache. El este jucătorul nostru, a marcat opt goluri în returul trecut şi acum este golgheterul ligii a III-a”.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA