Doi răniţi au decedat sămbătă dimineaţa. Bilanţul tragediei Colectiv: 34 de morţi

0
338

lumanari colectiv incendiu

Două persoane au murit în această dimineaţă, la spitalul de Arşi, în urma tragediei din Club Colectiv. Numărul persoanelor decedate a ajuns la 34. Secretarul de stat în Ministerul Afacerilor Interne Raed Arafat a spus că cele două persoane erau internate la Spitalul de Chirurgie Plastică, Reparatorie şi Arsuri din Capitală, precizând că nu poate da, la acest moment, mai multe informaţii.

Managerul Spitalului de Arşi, Mihai Marinescu, a declarat că la ora 10.30 va fi o conferinţă de presă, după ce reprezentanţii spitalului vor sta de vorbă cu aparţinătorii, notează Mediafax.ro.

În continuare peste 109 de victime ale incendiului de la Colectiv se luptă în spitalele româneşti să supravieţuiască. Mai mult de jumătate dintre răniţi sunt în stare critică şi gravă.

16 răniţi au fost transportaţi în Belgia şi Olanda

Opt răniţi în incendiul de la clubul Colectiv au fost transferaţi azi-noapte, cu o aeronavă militară, în spitale din Olanda. Alţi opt vor fi trataţi la Spitalul Militar de la Bruxelles. Iar numărul celor transferaţi în străinătate ar putea creşte. Dacă până acum autorităţile s-au lăudat că au tot ce le trebuie pentru a îngriji pacienţii, pe zi ce trece devine tot mai clar că sistemul medical românesc este depăşit de această situaţie.

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET