2.9 C
Botoșani
vineri, 1 decembrie 2023

Doi jucători de la FC Botoşani sunt netransferabili în această iarnă. VEZI care sunt aceştia

fcbotosani - rapid (26)

Conducătorii clubului FC Botoşani şi-au făcut strategia pentru această iarnă, în ceea ce priveşte transferurile. Doi dintre compenenţii lotului sunt netransferabili deoarece ar fi foarte greu ca FC Botoşani să găsească înlocuitori pentru aceştia.

Valeriu Iftime, principalul finanţator al FC Botoşani, nu este dispus să renunţe în această iarnă la fundaşul Michael Ngadeu şi atacantul Martinus Quenten. Oficialul botoşănean spune că preţul fixat pentru transferul celor doi este foarte mare în acest moment dar în acelaşi timp el consideră că vară va putea obţine banii doriţi.

„Quentan şi Ngadeu sunt netransferabili până în vară. Nu cred că vom primi o ofertă la ce pretenţii avem noi în momentul de faţă. Quenten este un jucător cu calităţi excepţionale. Problema lui este de comportament şi de pregătire. Are 23 de ani, a plecat din Olanda. Nu ştiu dacă nu cumva îl fură peisajul şi nu ştiu dacă nu cumva nopţile scrie poezii. La el e o problemă şi ne punem întrebarea de ce nu are constanţă în evoluţii. În schimb, Ngadeu este un model în ceea ce priveşte pregătirea”, a spus Valeriu Iftime.

Potrivit siteului Transfermarkt.ro, Michael Ngadeu este cotat la 250.000 de euro iar Martinus Quenten la 350.000 de euro.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA