26.6 C
Botoșani
miercuri, 31 mai 2023

Doi botoșăneni pe podium la “Turneul Campionilor” la tenis de câmp FOTO

În perioada 30-31 ianuarie 2021, la Brașov, a avut loc ”Turneul Campionilor – Tenis 10”, organizat de Federația Română de Tenis, o competiție dedicată micilor tenismeni români.

La acest turneu au participat și cinci copii din Botoșani, pregătiți de antrenorul Doru Gravrileț de la Clubul Sportiv TRIDEX ARENA.

La categoria ROȘU Challenger, locul I a fost câștigat de botoșăneanca Delia Traciu, în vârstă de 8 ani, în timp ce Andrei Daniel Crăciun, în vârstă de 7 ani, s-a clasat pe poziția a III-a. La turneul final s-au mai calificat alți doi botoșăneni: Maria Iostin în vârstă de 7 ani și Matei Dutcă în vârstă de 8 ani.

La categoria portocaliu, Iustina Corina Crăciun a trecut de grupe și s-a clasat în primii 8 jucători.

”Turneul Campionilor 2020, organizat în ianuarie 2021 din cauza pademiei, la Brașov, a avut parte de o foarte bună organizare atât a meciurilor, cât și a măsurilor de prevenție în contextul pandemiei de coronavirus ceea ce este meritul organizatorului Lechner Tennis School. Au participat copii din orașe precum Botoșani, Suceava, București, Pitești, Bacău, Brașov. Este cel mai important turneu al anului la care ajung cei mai buni copiii din țară, organizat sub egida Federației Romane de Tenis.”, a declarat antrenorul Doru Gravrileț.

”Copii sunt muncitori, în primul rând, dar și cu o bună educație primită acasă. Eu încerc să fiu prieten cu ei, glumesc, îi iau în brate, înainte de turneu. La plecarea de la hotel chiar am avut si o partidă de bulgareală. Sunt mulți copii dornici să facă tenis, iar după ce Simona Halep a câștigat turneul de la Roland Garros a fost un boom. Avem în cadrul clubului aproximativ 80 de copii care vor să facă performanță în tenis”, a mai spus Doru Gravrileț.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name hereULTIMA ORA