-3.8 C
Botoșani
sâmbătă, 9 decembrie 2023

Distracție la Ipotești cu Mandinga și „Cadâna lui Becali” GALERIE FOTO&VIDEO

Mare distracție în comuna Mihai Eminescu din județul Botoșani. Primăria și Consiliul Local au organizat a XI-a ediție a Festivalului Floare Albastră, un eveniment care se desfășoară pe parcursul a două zile.
Prima zi a festivalului a fost dedicată tinerilor. Aproximativ 2000 de oameni, de la copii de 3-4 ani, la adolescenți și până la persoane de vârsta a doua și a treia, au venit pe stadionul din Ipotești pentru a asista la spectacol. În deschiderea festivalului a urcat pe scenă Aneta Gireadă, primarul comunei Mihai Eminescu, alături de Verginel Gireadă, inițiatorul acestui festival. După un mesaj scurt transmis celor prezenți, și-a început recitalul Aida Preda, o cântăreață și dansatoare foarte apreciată de Becali. A interpretat mai multe melodii românești și și-a încheiat recitalul pe ritmuri orientale.

În jurul orei 22.00, pe scenă a urcat trupa Mandinga, o trupă care de 15 ani rezistă în muzica românească și care periodic scoate melodii care ajung în top.

„Festivalul Floare Albastră a început să devină rutină. Este a XI-a ediție, ne-am străduit să aducem nume cu rezonanță, avem mii de oameni în fiecare an. În prima seară dedicată tinerilor am avut în jur de 2000 de oameni. Pentru a doua zi, estimăm că vor fi în jur de 5000 de oameni. Mai mult de jumătate din comună va fi aici. Festivalul este organizat de Primăria și Consiliul Local Mihai Eminescu dar avem și sponsorizări. 70% este finanțarea primăriei și 30% este din sponsorizări”, ne-a spus Verginel Gireadă, inițiatorul Festivalului Floare Albastră.

Festivalul Floare Albastră va continua duminică, tot pe stadionul din Ipotești. Vor fi premiate cuplurile care au împlit 50 de ani de căsătorie după care va urma un spectacol. Pe scenă vor urca Rapsozii Botoșanilor, Ansamblul Plăieșii din Republica Moldova, Petronela Rusu, Constantin Petrescu, Laura Ștefănescu, Adriana Ochișanu, Jean Paler și alți câțiva interpreți de muzică populară.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
ULTIMA ORA