23.9 C
Botoșani
marți, 25 iunie 2024

Distracție în ploaie la Ziua comunei Manoleasa FOTO&VIDEO

Comuna Manoleasa a fost astăzi în sărbătoare iar sute de oameni au venit la terenul de fotbal din comună pentru a se distra și a urmări spectacolul organizat de primărie.

Primarul Cristinel Aroșculesei a păstrat tradiția și la fel ca în anii precedenți, a oferit mici și bere cetățenilor comunei. De asemenea, copiii au avut acces gratuit la un spațiu de joacă amenajat în incinta bazei sportive.

Spectacolul a fost deschis de Grigore Gherman care i-a încântat pe cei prezenți cu câteva melodii cunoscute. Artistul născut în ținutul Herța din Ucraina a coborât între oameni, i-a invitat la dans și a făcut fotografii cu aceștia.

A urmat Alexandra Plămadă după care pe scenă a urcat Ansamblul Plăieșii din Republica Moldova. După doar două melodii, la Manoleasa a început ploaia iar o parte dintre oameni au plecat. Au rămas cei care au găsit locuri la terasele amenajate și  care au avut umbrele. Unii nu au fost prea afectați de vreme și au dansat în ploaie pe melodiile Plăieșilor de la Chișinău, veniți pentru al doilea an consecutiv la Manoleasa.

Oamenii din Manoleasa au uitat de ploaie când pe scenă a urcat Fuego. S-au ridicat de pe scaune și de la terase și au venit în fața scenei pentru a fi cât mai aproape de artist. Au cântat, au dansat și au făcut fotografii. Fuego i-a chemat pe cei mici pe scenă iar cei mari au încins o horă în care au intrat primarul Cristinel Aroșculesei și senatorul Doina Federovici. Prezenți la Ziua Comunei Manoleasa, prefectul Dan Șlincu, deputatul Răzvan Rotaru și Costică Macaleți, președintele Consiliului Județean, au stat pe margine și au urmărit cum se distrează oamenii.

Spectacolul s-a încheiat cu câțiva artiști tineri din județele Botoșani și Suceava.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMA ORA