11.6 C
Botoșani
miercuri, 21 februarie 2024

DISPERAREA lui PORTARIUC. DE CE?

portariuc ovidiu centru

EDITORIAL Au mai rămas mai puţin de cinci luni până alegerile locale când botoşănenii vor avea din nou şansa să-şi aleagă primarul şi Consiliul Local. Până acum avem trei candidaţi plus încă vreo doi-trei care se pregătesc să intre în luptă.

Teoretic, primarul Ovidiu Portariuc (candidatul PSD) pleacă cu prima şansă. Alegerile se vor organiza dintr-un singur tur de scrutin, este primar în funcţie şi are toate pârghiile la dispoziţie, iar PSD-ul are un electorat stabil care vine la vot indiferent că sunt alegeri locale, parlamentare, prezidenţiale sau europarlamentare.

Cu toate acestea, Ovidiu Portariuc nu pare să stea prea confortabil. Ba din contra, se observă o disperare mare a edilului. În ultimele zile, PSD-ul ne-a bombardat cu tot felul de comunicate de presă şi sondaje care îl dădeau pe Ovidiu Portariuc pe primul loc iar ceilalţi candidaţi erau la o distanţă mare în urmă. Dacă realitatea este cea din sondajele PSD-ului, ne întrebăm de unde atâta disperare la Ovidiu Portariuc? Dacă Flutur este la zece procente în spatele lui Portariuc, de ce actualul edil nu îşi vede de administraţie şi se ocupă mai mult de propria imagine şi de pregătirea campaniei electorale? O fi altul sondajul real? Sunt doar trei întrebări la care nu aşteptăm răspuns din partea primarului Ovidiu Portariuc pentru că el răspunde doar la întrebările care îi convin.

Nu o să-l întrebăm nimic de Teatrul Mihai Eminescu şi de cele PATRU MILIOANE DE EURO pierdute, cum nu îl întrebăm când se finalizează Proiectul CORNIŞA sau STRADA MARAMUREŞ. Ştim că nu ne va răspune pentru că este în campania electorală şi nu dă bine la imagine să vorbească despre EŞECURI ci doar despre “SUCCESURI”. În schimb, îl întrebăm: ESTE ADEVĂRAT CĂ LIVIU DRAGNEA A VORBIT ÎN INTERIORUL PSD DESPRE SCHIMBAREA CANDIDATULUI LA PRIMĂRIA BOTOŞANI?

Aşa spun cârcotaşii din politica botoşăneană. Noi nu credem asta, doar întrebăm.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA