25.6 C
Botoșani
duminică, 28 mai 2023

Dinamo – FC Botoșani. Mihai Ciobanu: “Băieții vor fi foarte bine pregătiți pentru joc”

FC Botoșani va juca duminică, în deplasare, împotriva formației Dinamo București, meciul fiind programat să înceapă la ora 19.00.

După ce au învins campioana, roș-alb-albaștrii vor încă o victorie pentru a rămâne în continuare pe podiumul Ligii 1. FC Botoșani este pe locul 3 cu 17 puncte iar Dinamo este pe 14 cu 6 puncte.

“Presiune avem pe fiecare meci. Sunt trei puncte în joc și fiecare echipă este îndreptățită să spere la maxim de puncte. În etapa anterioară noi am bătut campioana, Dinamo a pierdut derby-ul, într-o anumită conjunctură. Dacă rămâneau în număr egal, ca și jucători, poate altfel se desfășura acel joc. În ceea ce ne privește, pentru noi este importantă refacerea și pregătirea în această săptămână. Băieții vor fi foarte bine pregătiți pentru joc, mobilizați la maxim. Ei știu foarte bine că în fiecare meci ne putem apropia de obiectivul echipei. Din păcate, căpitanul echipei (n.r Enriko Papa) a ieșit accidentat și nu știm dacă va fi refăcut până la ora jocului. Este o piesă importantă din ansamblul echipei“, a spus Mihai Ciobanu, antrenorul cu licență al FC Botoșani.

Pentru meciul cu FC Botoșani, Sorin Colceag, antrenorul interimar al echipei Dinamo, nu va putea conta pe doi titulari. Steliano Filip și Deian Sorescu sunt suspendați.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name hereULTIMA ORA