26.6 C
Botoșani
sâmbătă, 13 iulie 2024

Dinamo – FC Botoşani 1-0. Valeriu Iftime: “De acum trebuie să fim fruntaşi în sat la noi. Codaşi la oraş nu mai putem fi”

valeriu iftime

FC Botoşani a pierdut inclusiv matematic şansa de a mai ajunge în play-off-ul, după înfrângerea din partida cu Dinamo. Valeriu Iftime, finanţatorul FC Botoşani, aşteaptă ca tehnicianul Cristi Pustai să redrese situaţia şi să-i facă pe Hadnagy&Co să joace cum au făcut în ultimele patru jocuri din 2015.

“Păcat. Au fost câteva greşeli personale. Popovici poate nu a avut o zi bună astăzi. Ca să nu spun mai mult. Să nu pui o centrare bună în tot meciul şi să fii depăşit de câteva ori… E o problemă. Cristi are soluţii. Dacă vedeam meciul fără comentariul de la televizor, eram mai calm. După comentariul de la televizor, este stare de tristeţe ca şi cum noi am fost o victimă sigură iar Dinamo este o mare echipă. Nu a fost deloc o mare echipă. S-au apărat continuu, le-a fost frică şi au jucat e contraatac. Noi am dominat, parcă noi am vrut mai mult să câştigăm şi nu ei. Cristi ştie ce are de făcut şi ne gândit la meciul următor. De acum trebuie să fim fruntaşi în sat la noi. Codaşi la oraş nu mai putem fi. Am pierdut orice speranţă de a mai fi în play-off. Nu suntem o echipă slabă. Parcă s-a văzut o anumită stare de oboseală. Am avut câteva ocazii pe care nu trebuia să le ratăm”, a declarat Valeriu Iftime pentru Botoşani Online.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA