8.7 C
Botoșani
joi, 23 martie 2023

Diaconu aruncă BOMBA. „Modern Calor pierde 40 de miliarde de lei pe an”. VEZI MOTIVUL

diaconu ion

Prezent în emisiunea Dialog Deschis de la TeleM Botoşani, Ion Diaconu, directorul tehnic al Modern Calor, susţine că societatea de termoficare pierde anual câte 40 de miliarde de lei vechi. El susţine că aceşti bani ar putea fi câştigaţi fără niciun efort.

Odată cu modernizare sistemului de termoficare, CET-ul din Botoşani produce atât energie termică cât şi electrică. Directorul tehnic al Modern Calor, susţine că energia electrică este vândută la un preţ mult mai mic decât este normal şi societatea aflată în subordinea Consiliului Local pierde sume mari de bani în fiecare an.

„Operatorul are energia electrică pe care o vinde cu mult sub ceea ce s-ar putea întâmpla în mod real pe piaţă. Noi avem vreo 10 potenţiali clienţi în apropierea CET-ului care sunt dornici să cumpere în mod direct şi nu prin intermediari. În loc să vinzi energia electrică cu 170-180 de lei, poţi să o vinzi cu 300 de lei. Este o ambiţie de doi ani de zile a conducerii societăţii. Avem peste patru milioane de lei pe care îi putem încasa. Sunt peste 40 de miliarde de lei vechi într-un an pe care îi încasezi”, a declarat Ion Diaconu.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA