22.4 C
Botoșani
duminică, 14 iulie 2024

Descoperire macabră la Dângeni. Cadavru descoperit într-un puţ de apă – FOTO

dangeni, barbat gasit mort (1)

Clipe de groaza s-au scurs joi după amiază comuna Dangeni, din judetul Botosani, dupa ce cadavrul unui tanar trecut de 20 de ani a fost gasit in stare avansata de putrefactie. Trupul fara viata a fost identificat intr-un bazin de apa al fostului SMA, de la marginea localitatii. Exista informatii ca acesta lucra ca ingrijitor de animale la un fost sef de post din comuna si de cateva zile nimeni nu l-a mai vazut.

La locul cu pricina au ajuns echipaje ale Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Botosani, un echipaj Smurd, Serviciul de Medicina Legala si Politia.

Pompierii au intervenit pentru a scoate cadavrul din putul de apa. Interventia a fost dificila intrucat trupul era in stare avansata de putrefactie.

„Interventia a fost deosebit de periculoasa avand in vedere ca putea pune in pericol si efectivele proprii care ar fi coborat in interior. Fara a cobora vreo persoana in interior am reusit sa scoatem persoana”, a spus Narcis Jachel, seful detasamentului de interventie, ISU Botosani.

Deocamdata nu se stie in ce conditii a decedat tanarul, politistii demarand o ancheta in acest sens. Oamenii din comuna au ramas ingroziti de ceea ce s-a intamplat si sustin ca baiatul era de la casa de copii si in prezent lucra ca vacar pentru un fost politist, aflat acum la pensie. Exista informatii ca tanarul avea probleme psihice si nu ar fi prima data cand dispare din locul in care era gazduit, drept pentru care oamenii la care acesta lucru nu au banuit ca ar putea fi mort.

dangeni, barbat gasit mort (8) dangeni, barbat gasit mort (7) dangeni, barbat gasit mort (6) dangeni, barbat gasit mort (5) dangeni, barbat gasit mort (4) dangeni, barbat gasit mort (3) dangeni, barbat gasit mort (2)

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA