29.5 C
Botoșani
sâmbătă, 20 iulie 2024

Descinderi în municipiul şi judeţul Botoşani GALERIE FOTO

politie descinderi (2)

Procurorii DIICOT, Biroul Teritorial Botoşani, împreună cu poliţiştii de fronztieră şi jandarmii, desfăşoară în această dimineaţă peste 20 de percheziţii în municipiul şi judeţul Botoşani.

Din primele informaţii se pare că sunt vizate mai multe persoane care fac parte dintr-o reţea de trafic de ţigări. Prejudiciul în acest dosar depăşeşte valoarea de 500.000 de euro.

În urma unor activităţi informativ-operative, care s-au derulat pe parcursul mai multor luni, poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Botoşani – ITPF Iaşi sub coordonarea procurorului DIICOT – Biroul Teritorial Botoşani, cu sprijinul de specialitate al ofiţerilor Departamentului de Informaţii şi Protecţie Internă, au documentat activitatea unei grupări infracţionale, specializată în contrabanda cu ţigări, ce acţiona pe raza judeţului Botoşani.

În data de 19.06.2015, poliţiştii de frontieră din cadrul S.T.P.F. Botoşani, lucrători SCCO Botoşani, jandarmi şi lucrători ANAF, sub coordonarea procurorului DIICOT, efectueaza 23 de percheziţii domiciliare la persoane suspecte că fac parte din gruparea infracţională. Astfel, 14 percheziţii au loc pe raza judeţului Botoşani, 6 pe raza judeţului Suceava, 2 pe raza judeţului Iaşi şi 1 la Bucureşti.

În cauză se continuă cercetările de către procurorul DIICOT împreună cu politistii de frontiera din cadrul STPF Botoşani.

politie descinderi (1) politie descinderi (8) politie descinderi (7) politie descinderi (6) politie descinderi (5) politie descinderi (4) politie descinderi (3) politie descinderi (2)

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA