22.6 C
Botoșani
luni, 20 mai 2024

Descinderi în Botoşani şi Suceava. Trei tineri săltaţi de mascaţi după ce au pus în circulaţie bancnote de 100 de euro falsificate

diicot descinderi mascati (11)

În această dimineaţă, poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Suceava – Serviciul de Combatere a Criminalităţii Organizate Botoşani, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani, au desfăşurat trei percheziţii, la domiciliile unor persoane bănuite de înşelaciune şi punere în circulaţie de monedă falsificată.

Activităţile s-au desfăşurat cu sprijinul luptătorilor Serviciului Acţiuni Speciale – I.P.J. Botoşani.

Percheziţiile au vizat documentarea şi probarea activităţii infracţionale a trei bărbaţi, în sarcina cărora s-a reţinut că în perioada septembrie – noiembrie 2014, ar fi înşelat două persoane din municipiul Botoşani, cărora, cu prilejul unor tranzacţii, le-ar fi plasat suma totală de 1.200 de euro, în bancnote de 100 de euro, contrafăcute.

În urma activităților desfășurate, poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Botoșani au pus în executare trei mandate de aducere, privind pe M.S. de 28 de ani, din judeţul Suceava, M.D. de 27 de ani și M. D. de 36 de ani, ambii din judeţul Botoşani.

În cauză continuă cercetările, în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale, identificării şi tragerii la răspundere penală a tuturor participanţilor.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES


ULTIMA ORA