26.6 C
Botoșani
marți, 23 iulie 2024

Descinderi în Botoşani. Bancnote de 50 de euro falsificate

euro512

Ieri, poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Suceava – Serviciul de Combatere a Criminalităţii Organizate Botoşani, sub directa coordonare a procurorilor din cadrul D.I.I.C.O.T – Biroul Teritorial Botoşani, au desfăşurat patru percheziţii, la domiciliile unor persoane bănuite de înşelaciune şi punere în circulaţie de monedă falsificată.

Activităţile s-au desfăşurat cu sprijinul luptătorilor Serviciului Acţiuni Speciale – I.P.J. Botoşani.

La data de 19.05.2015, poliţiştii au fost sesizaţi de către o persoană din comuna Roma, judeţul Botoşani cu privire la faptul că a fost înşelată de trei persoane necunoscute, cărora le-a vândut fier vechi, primind ca preţ o bancnotă în euro, posibil falsă.

În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate au identificat patru bărbaţi, toţi din judeţul Botoşani, ca fiind principalii bănuiţi de comiterea faptelor reclamate.

Astfel, ieri, 20 mai a.c., poliţiştii au pus în executare patru mandate de percheziţie domiciliară, la locuinţa unuia dintre bănuiţi fiind descoperite opt bancnote, în cupiură de 50 de euro fiecare, falsificate.

Poliţiştii vor extinde cercetările, în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale a celor patru suspecţi.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA