22.4 C
Botoșani
duminică, 14 iulie 2024

UPDATE Descinderi în Botoşani. 70 de traficanţi şi consumatori de droguri aduşi la DIICOT – GALERIE FOTO

politie, mascati descinderi (5)

Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT), împreună cu poliţiştii şi jandarmii botoşăneni, au descins în această dimineaţă la mai multe adrese din municipiul Botoşani.

Din primele informaţii, procurorii DIICOT efectuează un număr de 23 de percheziţii domiciliare în municipiul Botoşani cât şi în Suceava şi Iaşi. În total este vorba de 70 de suspecţi într-un dosar de trafic de droguri. Atât traficanţii cât şi clienţii acestora vor fi aduşi la sediul DIICOT Botoşani şi urmează să fie audiaţi de către procurori.

UPDATE Potrivit procurorilor DIICOT Botoşani, 40 persoane vor fi aduse la audieri în calitate de suspecţi iar alte 30 vor fi în calitate de martori. Este vorba de două grupări specializate în trafic de droguri de risc şi mare risc care au acţionat în perioada 2013-2015.

Peste 60 de consumatori de droguri identificaţi în urma descinderilor de astăzi, din Botoşani. Traficanţii încasau între 60 şi 100 de lei pe gram. VEZI unde comercializau drogurile 

Două grupări de traficanţi de droguri în Botoşani. Ambalau şi vindeau drogurile în municipiu

politie, diicot, descinderi (8)

diicot botosani, descideri droguri (1) diicot botosani, descideri droguri (2) diicot botosani, descideri droguri (3)

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA