20.1 C
Botoșani
duminică, 16 iunie 2024

Deputatul Cristian Achiței lansează un nou atac la PSD: „Ipocrizie fără limite”

Dacă miniștrii din Guvernul Dăncilă sunt atât de buni, încât moțiunile simple împotriva lor sunt respinse în Parlament la foc automat, de ce mai e nevoie de o remaniere făcută pe sub mână?

Contestarea de către PNL a miniștrilor din cel mai slab guvern din ultimii 30 de ani, Guvernul Viorica Dăncilă, continuă azi cu moțiunea simplă depusă împotriva lui Tudorel Toader. ”Ministrul Justiției, un ministru de nota 4 (patru)” este titlul moțiunii. Ce șanse sunt ca această moțiune să fie adoptată? Probabil nici una, ca și până acum, mașina de vot mecanic a majorității PSD-ALDE fiind la post, în băncile parlamentului.

Tudorel Toader, călăul independenței Justiției din această țară, este al șaptelea ministru din caricatura de guvern condus de Viorica Dăncilă pe care Partidul Național Liberal îl contestă oficial în această sesiune parlamentară, făcându-și datoria față de țară, care merită, cu siguranță, un guvern format din miniștri profesioniști și performanți, nu din marionete manevrate de păpușarul șef Liviu Dragnea, lipsite de valoare profesională și morală și de personalitate.

Românii au putut constata în această toamnă că PNL și-a îndeplinit printr-o activitate intensă misiunea de principal partid de opoziție la actuala putere politică, PSD-ALDE-UDMR. Incompetența crasă a miniștrilor Carmen Dan (Interne), Petre Daea (Agricultură), Orlando Teodorovici (Finanțe), Dănuț Andrușcă (Economie), George Ivașcu (Cultură), Ioan Deneș (Ape și Păduri) și Tudorel Toader (Justiție) a fost scoasă în evidență public prin instrumentul constituțional al moțiunilor simple, singurul aflat la îndemâna Opoziției pentru a schimba evoluția dezastruoasă a actualului guvern.

Din nefericire, ca de obicei, pesediștii au răspuns cu iresponsabilitate și cu nepăsare pentru soarta României la toate aceste demersuri, refuzând să le ofere românilor șansa unor miniștri de calitate și păstrând în guvern personajele penibile amintite.

Se vorbește acum despre o iminentă remaniere guvernamentală, plănuită în secret în laboratoarele obscure ale PSD-ului condus de Daddy Dragnea. O dată în plus, românii sunt sfidați de pesediști, care își apără ca niște veritabili talibani miniștrii-dezastru din Guvernul Dăncilă la fiecare moțiune simplă a PNL-ului, dar hotărăsc remanierile guvernamentale în spatele ușilor închise, pe criterii de obediență politică față de ayatolahul penal Liviu Dragnea.

Drama spre care este împinsă România ca urmare a acestei maniere politicianiste, iresponsabile și ipocrite de a conduce o țară, este cu atât mai mare, cu cât garnitura de marionete de proastă calitate aliniată în spatele Vioricăi Dăncilă va ajunge să ne reprezinte pe noi toți, de la 1 ianuarie, atunci când vom prelua, pentru șase luni, președinția Consiliului Uniunii Europene.

Niciunui pesedist nu îi pasă însă de asta. Votează mecanic respingerea moțiunilor simple, apărându-și miniștrii, oricât de neghiobi ar fi aceștia, dar pregătesc în culise promovarea altor personaje de aceeași factură, care să știe doar să facă sluj și să execute fără crâcnire ordinele infractorului suprem Liviu Dragnea.

Sursa: achiteicristian.ro

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMA ORA