3 C
Botoșani
vineri, 1 decembrie 2023

Democrat liberalul Marius Buliga poate deveni viceprimar PSD. Portariuc: „Este un om echilibrat, cu mult bun simţ şi care ar putea să facă faţă cu brio unei asemenea funcţii”

buliga marius

Negocierile pentru formarea de majorităţi în Consiliul Local continuă şi sunt foarte dure. Primarul Ovidiu Portariuc face eforturi disperate pentru a atrage de partea sa cât mai mulţi consilieri locali de la PDL, PNL.

Edilul a negociat cu Gheorghe Iavorenciuc (PER) şi Corneliu Furtună (PNŢCD) dar aceştia nu par interesaţi de oferta lui Portariuc şi preferă să rămână alături de PDL. Ulterior, primarul a trecut la negocieri cu liberalii şi democrat liberalii din Consiliul Local dar nu a reuşit să convingă prea mulţi.

În momentul de faţă, edilului i-a rămas să negocieze cu consilierii care încă nu şi-au reconfirmat apartenenţa la PNL şi PDL, printre aceştia numărându-se şi Marius Buliga.

„Eu am spus şi ieri că aştept consilierii care vor sprijini proiectele executivului. Dacă mă întrebaţi strict de domnul Buliga, am văzut că este un om echilibrat, cu mult bun simţ şi care ar putea să facă faţă cu brio unei asemenea funcţii. Dacă va susţine proiectele municipiului, orice persoană poate fi viceprimar”, a spus Ovidiu Portariuc.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA