20.6 C
Botoșani
duminică, 14 aprilie 2024

DEMISII LA PNL. Şase deputaţi pleacă din partid şi merg la formaţiunea anunţată de Tăriceanu

congres pnl bucuresti

Şase deputaţi PNL au demisionat din partid şi vor trece la formaţiunea pe care o va înfiinţa Călin Popescu Tăriceanu. Cei şase sunt nemulţumiţi de fuziunea cu PDL şi de modul în care s-a desfăşurat congresul de sâmbătă.

Primul deputat PNL care a demisionat, imediat după Congres, a fost Graţiela Gavrilescu. Potrivit Hotnews, duminică şi-au anunţat plecarea şi Andrei Gerea, Nicu Marcu, Viorel Teodorescu, Sorin Teju, Viorel Palaşcă şi Nicolae Alexandri. De asemenea, a anunţat că părăseşte PNL şi Bogdan Nica, fost secretar regional al PNL pentru regiunea Sud-Muntenia.

Am decis să demisionez din Partidul Naţional Liberal după mai bine de 24 de ani, pentru că, odată cu congresul de ieri, partidul în care m-am înscris eu a încetat să mai existe. Partidul Naţional Liberal, aşa cum îl ştim cu toţii, nu mai este din cauza faptului că s-a hotărât fuziunea cu Partidul Democrat Liberal. Dacă ar fi fost o simplă fuziune, cum au mai fost şi altele în istoria de după 1990, nu aş fi văzut nicio problemă, dar vorbim aici de o fuziune cu acel partid care a dus România într-un punct extrem de jos.

Citeste mai mult pe RTV.NET

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA