0.7 C
Botoșani
miercuri, 29 noiembrie 2023

Declaraţii şocante ale unei infirmiere: „Ne-a transformat în animale, în cârpe de spălat pe jos” VIDEO

protest sanitas

In cadrul protestului de astazi a angajatilor din sanatate, o infirmiera care lucreaza la sectia de pediatrie si-a strigat oful.Femeia are 25 de ani vechime in sistem si a reclamat modul urat de comportament al unor superiori din spital.

„Ne-o transformat in animale, in carpe de spalat pe jos. Tot striga ca suntem multi. Lucram cate o persoane pe doua compartimente Striga ca nu sunt 25 de copii, trebuie sa lucram la 25 de copii.  Cum sa lucrezi la 25 de copii cu un hectar intreg de spatiu. O infirmiera trebuie sa o faca si pe-a ingrijitoarea, pe-a infirmiera, ajuta si asistenta si tot ce se cere. Din  putori, si din nesimtite si imputite nu ne scoate”, a declarat infirmiera de la pediatrie.

Infirmiera a tinut sa precizeze ca multi dintre colegii sai nu sunt tratati cum trebuie de superiori.

„Am 680 de lei, la care se adauga sporul de vechime, dreptul meu pentru 25 de ani de munca. Va spun drept daca ma duc pe strada si cersesc, castig mai mult si spun respectati. Ii spunem: saracul de el. Am facut o greseala odata, nu stiu daca atat de mare si am plecat cu 15 minute mai repede, dar am chemat o colega in loc. M-a trimis sa dau nota explicativa, dar cu apelativul: Mars si da nota explicativa, ca va invat eu cum se respecta programul. Daca mor doi-trei caini in padoc se sesizeaza toate institutiile, dar noi nu suntem aparati”, a adaugat femeia.

La finalul protestului de astazi, mai multi membrii ai Sindicatului Sanitas au mers sa discute cu prefectul Costica Macaleti si presedintele Consiliului Judetean, Gheorghe Sorescu.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA