0.2 C
Botoșani
vineri, 9 decembrie 2022

Declaraţii bizare după inundaţiile devastatoare: Costoiu: „Apa la români se spune că aduce noroc”

inundatii ponta

Declaraţiile responsabililor despre inundaţiile care au lovit România au fost total neinspirate. Ministrul de Interne – grăbit să intre în sala în care se lansa candidatura lui Victor Ponta – a spus presei că sunt „aproximativ doi morţi” la inundaţii.

Iar ministrul Cercetării i-a consolat pe sinistraţi într-un mod cel puţin ciudat: le-a transmis că apa e semn de belşug. Şi vicepremierul Liviu Dragnea a dat cu bâta-m baltă, pentru că a spus că s-a simţit încărcat POZITIV după vizita în zonele inundate.

Declaraţiile oficialilor guvernului Ponta după vizitele la inundaţiile soldate cu un mort şi patru dispăruţi, au fost cel puţin bizare, dacă nu cinice şi total deplasate.

„Sunt incarcat pozitiv pentru ca am fost cu Ponta in cateva comune care au fost afectate de inundatii”, a declarat vicepremierul Liviu Dragnea.

Nici ministrul de Interne, Gabriel Oprea, nici ministrul Cercetării, Mihnea Costoiu n-au fost tocmai inspiraţi.

Ministrul de Interne a declarat că: „Avem aproximativ două victime care se pare ca au fost înecate”.

Mihnea Costoiu a găsit chiar o simbolistică pozitivă pentru inundaţiile care au lovit în ultimele zile: „Apa la români se spune că aduce noroc la un eveniment şi eu cred că va aduce noroc şi premierului şi PSD”.

Şi nu în ultimul rând, ministrul delegat pentru Ape şi Păduri, Doina Pană, a susţinut într-o intervenţie televizată că „nici inundaţiile nu mai sunt ce au fost”.

VEZI mai mult pe REALITATEA.NET 

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA