0.7 C
Botoșani
miercuri, 29 noiembrie 2023

Declarația care îl va enerva pe Gigi Becali. Iftime: “Ca fost stelist, aș vrea să vină Steaua asta. Eu nu țin cu FC SB”

Valeriu Iftime, patronul clubului FC Botoșani, și-ar dori ca CSA Steaua să aibă dreptul de promovare în primul eșalon fotbalistic. El susține că aceasta este echipa cu care a ținut în trecut și nu FC SB-ul lui Gigi Becali.

Iftime nu consideră că ar fi o problemă implicare Ministerului Apărării în fotbal și spune că este același lucru ca în cazul primăriilor care dau milioane de euro unor echipe.

Ca fost stelist, aș vrea să vină Steaua asta ca să am și eu o echipă cu care să țin. Cu FC SB-ul nu mai țin. Pare interesant, mai ales dacă este pe merit sportiv. E adevărat că sunt bani publici dar bani publici sunt la toate echipele, mai puțin… Sunt șapte cu bani privați și restul cu bani publici. Noi suntem în coadă. Până și Constanța are bani. Toți au bani de la consiliile locale. Știam că primarul plânge că nu are bani, are multe greutăți. Fotbalul merită mult mai multă atenție la nivel local”, a spus Valeriu Iftime.

Întrebat dacă își schimbă părerea în cazul unei oferte de vreo 2 milioane de euro pentru Mailat, de la FC SB, Valeriu Iftime a spus: “Eu nu țin cu FC SB ca echipă. La transferuri, țin cu patronul. El plătește banii. Dacă face o ofertă, nu spun niciodată nu. Eu cred că găsim cale de a fi înțelepți”.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.








































ULTIMA ORA