-0.7 C
Botoșani
duminică, 4 decembrie 2022

Declaraţii incredibile despre directorii PNL

News  Directorii PNL sunt puşi la zid chiar de către liderul liberalilor botoşăneni. Acesta susţine că doar Sorin Corduneanu şi Liu Alexa sunt liberali adevăraţi şi că toţi ceilalţi s-au înscris în PNL doar pentru a rămâne pe funcţii.

“În orice partid sunt oameni care îşi doresc să fie şefi. Acum au posibilitatea să facă lucrul ăsta. Directorii au alte preocupări. Îi interesează pe ei de poziţii în partid. Să trăiască ei şi familiile lor. Cred că la vreunul îi tremura sufletul dacă are sau nu PNL-ul rezultate la europarlamentare. Acum tremură când am ieşit de la guvernare. Nu mai au maşină la scară… Câţi PNL-işti adevăraţi am din directorii ăştia? Nu cred că am. Erau pe funcţie. Cum pot să spun eu de un om că e liberal adevărat când el a devenit membru de partid în urmă cu jumătate de an sau cu un an. Un liberal adevărat trebuie să demonstreze prin ceea ce face. Liberali adevăraţi sunt puţini. Cei care nu au cerut funcţii sunt liberali adevăraţi. Iliuţă, Sorescu, Cătălina Lupaşcu”, a afirmat Florin Ţurcanu.

În schimb, Ţurcanu îi apără pe parlamentari. El susţine că Şoptică şi Grigoraş nu vor pleca la PSD iar Gireadă va rămâne să se lupte în partid. “Pe lângă multe lipsuri pe care le are el, îmi este greu să cred că Verginel Gireadă se aruncă într-o trădare. Mai degrabă îi place să aibă o luptă internă cu mine”, a afirmat Ţurcanu care a adăugat:

“Eu am ajuns să mă căsătoresc cu Roxana pentru că am întâlnit-o în partid. Nu am pus-o eu preşedinte la tineret. A ajuns consilier judeţean şi nu cu susţinerea mea. Am încredere în parlamentarii noştri. Lucrurile sunt în regulă”.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

232 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here
ULTIMA ORA