20.1 C
Botoșani
joi, 25 iulie 2024

DECIZIE FĂRĂ PRECEDENT. Urban Serv nu va mai ridica gunoiul din Mall din cauza unei datorii de peste 200 de milioane de lei vechi

mall exterior

Uvertura Mall este unul dintre cei mai mari datornici către Urban Serv dar în acelaşi timp şi unul din cei mai mari producători de deşeuri. Pentru că datoria a depăşit 200 de milioane de lei vechi, conducerea Urban Serv a somat firma care administrează mall-ul iar dacă în 48 de ore nu achită suma restantă, nu va mai ridica gunoiul.

Simion Drelciuc, directorul general al Urban Serv spune că preferă să apeleze la soluţii radicale decât să se ajungă la procese care durează ani de zile.

drelciucsimion(1)„Cele mai mari sume le avem de recuperat de la unităţile spitaliceşti care au o problemă deosebită cu finanţele şi tot facem reeşalonări la reeşalonări. De asemenea, am un conflict comercial cu mall-ul. Are de achitat peste 200 de milioane de lei vechi. Le-am transmis o somaţie şi dacă nu achită în 48 de ore nu le mai ridic gunoiul şi chem Garda de Mediu să vină şi să dispună măsuri. Contractul îl avem cu societatea care administrează mall-ul şi nu cu fiecare firmă care îşi desfăşoară activitatea. Trebuie să luăm nişte măsuri pentru că altfel se ajunge la o sumă foarte mare, trebuie să mergem în instanţă şi durează foarte mult să recuperăm banii”, ne-a spus Simion Drelciuc.

La ora actuală, Spitalul Judeţean este cel ai mare producător de deşeuri din municipiul Botoşani după care Uvertura Mall şi hipermarketurile Carrefour, Kaufland şi Lidl.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA