0.8 C
Botoșani
miercuri, 29 noiembrie 2023

Decizia luată de Eltrans în privința mașinilor parcate neregulamentar. REGULAMENTUL a intrat în vigoare

Noul regulament privind regimul parcărilor şi procedurile aplicabile vehiculelor parcate neregulamentar sau abandonate a intrat în vigoare de ieri.

De această dată, mașinile parcate neregulamentar vor fi blocate sau ridicate de către angajații Eltrans, societate aflată în subordinea Consiliului Local. Decizia a fost luată pentru a se evita abuzurile care au fost în trecut când de activitatea de blocare și ridicare a mașinilor se ocupa firma Hi Speed Recovery. Reprezentanții Eltrans spun că în prima săptămână nu vor ridica și nici nu vor bloca roțile mașinilor parcate neregulamentar.

„Activitatea o începe de luni dar în prima săptămână nu vom bloca. Șoferii vor fi avertizați că au parcat neregulamentar dar nu blocăm”, a spus Victor Ivănescu, directorul societății Eltrans.

Reprezentanții Poliției Locale spun că în primă fază vor monitoriza mai atent zonele centrale, intersecțiile aglomerate și locurile unde se produc accidente.

„Noi am făcut o serie de întâlniri cu cei de la Eltrans pentru a identifica soluțiile cele mai bune în vederea aplicării hotărârii de Consiliu Local nr 292. Toți cetățenii din Botoșani doresc să aibă parte de un oraș civilizat, curat, fără situațiile pe care le întâlnim la ora actuală. Vom pune accent mai mare pe zonele centrale, în zona spitalelor, unde sunt pericole, unde se produc accidente. De asemenea, trebuie să intervenim la sesizări. Avem o experiență și vom face în așa fel încât să nu existe animozități iar intervenția să fie înțeleasă  ca fiind una necesară pentru municipiu”, ne-a spus Ioan Onuțu, directorul Poliției Locale Botoșani.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
ULTIMA ORA