23 C
Botoșani
luni, 24 iunie 2024

Dealer de droguri prins de polițiștii botoșăneni. Avea în locuință cocaină, ecstasy și alte droguri, plus 140.000 de lei

Polițiștii Serviciului de Combaterea a Criminalității Organizate Botoșani, împreună cu procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Suceava, au documentat activitatea infracțională a unei persoane, cercetate pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de mare risc și efectuarea, fără drept, de operațiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive.

Din cercetările efectuate a reieșit faptul că o persoană ar fi deținut și comercializat diferite cantități de droguri de mare risc (cocaină), către consumatori, din județul Botoșani.

În urma unor percheziții efectuate, în locuința și în autoturismul persoanei cercetate, au fost descoperite și ridicate peste 230 de grame de cocaină, 134 de grame de substanță cristalină 4-CMC, 516 comprimate de ecstasy și peste 430 de grame de substanță psihoactivă 2-MMC, ambalate în diverse pungi și casolete, mai multe cântare, peste 140.000 de lei, precum și alte mijloace de probă.

Duminică, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Suceava au reținut o persoană, pentru 24 de ore iar luni, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Suceava a dispus arestarea preventivă a persoanei reținute, pentru 30 de zile.

Suportul de specialitate a fost asigurat de către  Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române. Acțiunea a beneficiat de sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale Botoșani.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMA ORA