19.3 C
Botoșani
miercuri, 10 august 2022

Dărăbănenii au din nou apă la robinete

Primăria orașului Darabani a făcut ceea ce trebuiau să facă șefii Nova Apaserv în urmă cu o săptămână iar dărăbănenii au din nou apă la robinete.

În urmă cu o săptămână, o pompă s-a defectat iar mii de locuitori au rămas fără apă. Șefii Nova Apaserv au transmis că nu au câteva mii de euro pentru a cumpăra o pompă nouă și că vor căuta soluții. Văzând că timp de o săptămână nu s-a întâmplat nimic, primarul orașului Darabani a decis să convoace Comitetul Local pentru Situații de Urgență și să emită o hotărâre pentru achiziționarea echipamentelor necesare reluării furnizării apei. Odată emisă hotărârea, a fost comandată acea pompă iar noaptea trecută a fost montată.

“S-a lucrat noaptea trecută iar dimineață a fost reluată furnizarea apei. Am fost anunțat că la blocuri este deja apă dar va mai dura câteva ore până vor avea toți locuitorii apă. Sistemul este alimentat treptat pentru a nu risca să apară avarii. Important este că problema s-a rezolvat iar oamenii au din nou apă. Am participat și la ședința Comitetului Județean pentru Situații de Urgență unde s-a discutat despre problema apărută la Darabani și avem promisiunea că vom primi o sumă de bani care să acopere aceste costuri”, a spus Alin Gîrbaci, primarul orașului Darabani.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here
ULTIMA ORA