1.8 C
Botoșani
joi, 2 februarie 2023

Atacantul Dan Roman ar putea fi primul transfer al FC Botoşani

dan roman, foto gsp.ro
Dan Roman, foto GSP.ro

Potrivit GSP.ro, Dan Roman, atacantul echipei Gaz Metan Mediaş, are şanse mari să joace din sezonul următor la FC Botoşani. Pentru Dan Roman ar fi o revenire pe gazonul unde a suferit cea mai groaznică accidentare a carierei.

În decembrie 2013, în ultimul meci al anului, Dan Roman a suferit o accidentare care l-a ţinut nouă luni departe de gazon.  Fundaşul Ciprian Dinu a intrat prin alunecare la o minge, i-a prins priciorul în pământ lui Roman iar atacantul formaţiei Gaz Metan Mediaş s-a ales cu fractură de tibie şi peroneu. Dan Roman a avut puterea să revină şi a făcut un retur de campionat foarte bun. Acum el este la final de contract cu Gaz Metan Mediaş şi a anunţat că va părăsi această echipă indifferent dacă rămâne sau nu în Liga I. „Mai sînt trei meciuri, după care o voi lua pe alt drum. Îmi doresc să plec cu capul sus, adică să salvăm formația, eu, unul, am făcut tot ceea ce a depins de mine ca să ajut echipa. Au fost patru ani și jumătate superbi, dar va urma o nouă etapă în cariera mea. Ne-am ajutat reciproc, eu și clubul. Gaz Metan va rămîne mult timp în inima mea. Oricum, pe final de sezon, voi da totul, sută la sută, pentru Mediaș, nu sînt obișnuit altfel”, a spus Dan Roman pentru GSP.ro

Oficialii FC Botoşani au evitat să vorbească despre transferul lui Dan Roman. Finanţatorul Valeriu Iftime a declarat că aşteaptă să treacă ultimele trei meciuri şi abia apoi va vorbi despre transferuri. “Sunt mai mulţi jucători interesanţi la echipele din zona retrogradării dar aşteptăm să treacă cele trei etape care au mai rămas de disputat. Politica de transferuri depinde dacă participăm sau nu în Europa League. Dacă vom participa în Europa League, e clar că avem nevoie de un lot mai numeros şi trebuie să facem mai multe transferuri”, a spus Valeriu Iftime.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA