2.5 C
Botoșani
miercuri, 30 noiembrie 2022

Dan Nechifor: Trebuie să terminăm odată cu împărțirea în PNL-iști si PDL-iști

Prefectul Dan Nechifor și-a depus candidatura pentru funcția de președinte al PNL Botoșani și spune că vrea să unească cele două tabere existente în prezent.

Acesta a avut astăzi o primă reacție prin care își justifică motivul pentru care a ales să candideze la alegerile de duminică.

”Sunt întrebat tot mai des cum mă voi poziționa la viitoarele alegeri din PNL. Răspunsul este simplu: mă voi poziționa și voi vota pentru un PNL unit, puternic, care să facă ce promite și, prin deciziile pe care le ia, să vină în folosul oamenilor. Trebuie să terminăm odată cu împărțirea în PNL-iști si PDL-iști. S-a văzut în patru rânduri de alegeri că această împărțire nu aduce decât deservicii partidului și implicit votanților. 

Voi candida pentru funcția de președinte, dar nu pe lista cuiva. Vreau un PNL unit și puternic iar pentru asta trebuie să se termine odată cu grupurile și interesele. 

Sunt căutat, sunat, provocat la discuții despre cine și pe cine susține. Eu răspund acum că voi susține doar Partidul Național Liberal și, prin funcția la care candidez, vreau să mă pun în slujba lui și a cetățenilor care ne-au votat. 

Eu sprijin un principiu, acela al transparenței și al respectării legii. În rest, toate jocurile de culise îmi sunt străine și anunț de la bun început că nu voi participa la ele. Cel mai bun trebuie să câștige și sper să mă bucur de o cât mai corectă colaborare de pe funcția pe care o voi obține după alegeri”, este mesajul transmis de Dan Nechifor.

 

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here
ULTIMA ORA