4.4 C
Botoșani
miercuri, 30 noiembrie 2022

Dan Nechifor are susținerea primarilor PNL: “Este un bun profesionist. Ar trebui să rămână prefect”

Chiar dacă unii liberali ar vrea schimbarea prefectului, Dan Nechifor are în continuare susținerea mai multor primari, inclusiv a primarilor care l-au ajutat pe Costel Șoptică să câștige un nou mandat de președinte al PNL Botoșani.

Printre primarii care consideră că Dan Nechifor ar trebui să rămână în continuare prefectul județului, se numără și Costel Romanescu, primarul comunei Păltiniș. În schimb, Verginel Gireadă, primarul comunei Mihai Eminescu, ar vrea schimbarea prefectului.

“Domnul Verginel e luat de val. Eu militez ca prefectul să continue pentru că a demonstrat că este un bun profesionist în administrație. Ar trebui să rămână prefect. Chiar dacă mai sunt supărări, ar trebui să continuăm în aceeași echipă și să terminăm cu răzbunările. Dacă suntem cu capul pe umeri, prefectul Dan Nechifor trebuie să continue. A fost o luptă internă, o competiție. De acum trebuie să demonstrăm cetățenilor județului Botoșani că nu ne-am bătut doar pentru niște funcții. Domnul Verginel vroia probabil și altceva dar nu tot ce zboară se mănâncă”, a spus Costel Romanescu.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here
ULTIMA ORA