11.6 C
Botoșani
miercuri, 21 februarie 2024

Dan Alexa: “S-au făcut niște greșeli mari în vară, s-a făcut un lot dezechilibrat. Foarte mulți jucători străini”

“Chirurgul” a vorbit despre experiența la FC Botoșani. Invitat la “Un podcast la alt nivel”, Dan Alexa a spus că s-au făcut mari greșeli în vara trecută iar FC Botoșani are un lot dezechilibrat și foarte mulți jucători străini care nu pot fi folosiți.

“Am început bine la nivel de joc. Am avut trei rezultate de egalitate în primele trei jocuri. În două puteam să câștigăm. Cu UTA am primit gol în ultimul minut, apoi la Iași, o partidă foarte bună. Apoi am pierdut cu Craiova, am avut și un program foarte greu dar una peste alta, o nereușită. Mi-aș fi dorit să reușesc mai mult. Din păcate nu s-a putut și am preferat să plec. Nu-mi place să stau acolo unde simt că nu pot să ajut și nu pot să mă implic sută la sută.

Analizând situația, s-au făcut niște greșeli mari în vară, s-a făcut un lot dezechilibrat. Foarte mulți jucători străini, mulți în afara listei. Jucătorii ăia nu poți să-i folosești. În momentul în care ai 5-6 jucători pe care nu poți să-i folosești dar trebuie să se antreneze, deja apar niște probleme. S-au făcut niște greșeli”, a spus Dan Alexa.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
ULTIMA ORA