1.8 C
Botoșani
joi, 2 februarie 2023

ANUNT Se sistează furnizarea apei

nasteri sub apa (9)

SC Nova Apaserv SA Botoșani anunță oprirea generală a sistemului de alimentare cu apă Bucecea – Dorohoi – Botoșani – Flămânzi, în perioada 15-17 noiembrie 2013,  în vederea efectuării lucrărilor planificate de revizie generală și reparații capitale necesare – scoatere din funcţiune a unor conducte cu grad mare de uzură.

Urmare necesității acestei acțiuni, se vor efectua manevrele de oprire în seara zilei de vineri           15 noiembrie  începând cu ora 2200, iar manevrele de repunere în funcțiune a sistemului vor începe în noaptea zilei de sâmbătă 16 noiembrie.

Lipsa apei va afecta localitățile alimentate din sistemul de alimentare Siret, respectivmunicipiile Botoşani şi Dorohoi, oraşele Bucecea, Flămânzi, precum și comunele Băluşeni, Brăeşti, Broscăuţi, Copălău, Cristeşti, Curteşti, Leorda, Mihai Eminescu, Răchiţi, Stăuceni, Unţeni, Văculeşti, Vlădeni.

Având în vedere că umplerea și reechilibrarea sistemului sunt operațiuni ce trebuie să se facă lent și treptat pentru evitarea producerii unor eventuale avarii, și corelat cu configurația terenului în zonele de distribuție, informăm consumatorii că reluarea furnizării apei va fi resimțită diferențiat de către aceștia, întregul sistem intrând în parametrii normali de funcționare abia în cursul zilei de duminică, sau chiar luni.

Menționăm de asemenea că, din cauza întreruperii totale a funcționării sistemului de alimentare, precum și vechimii conductelor de aducțiune/distribuție, este posibil ca temporar, și în unele zone, cu toate manevrele de purjare efectuate, turbiditatea (lipsa de transparenţă a apei) să înregistreze valori peste limitele normale.

Pentru evitarea efectelor negative cauzate de lipsa apei, rugăm consumatorii să-şiconstituie rezervele de apă necesare. Facem un apel către utilizatorii noștri să dea dovadă de înțelegere subliniind că această acțiune va duce în final la îmbunătățirea serviciului de furnizare apă, mulțumindu-le totodată  și asigurându-i că vom depune toate eforturile pentru reducerea la minim a disconfortului creat.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și solicităm înțelegere din partea beneficiarilor serviciilor noastre.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

146 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here
ULTIMA ORA