0.7 C
Botoșani
miercuri, 29 noiembrie 2023

Dacia Duster facelift: mai robust şi mai dotat. UPDATE

News Dacia va prezenta la Frankfurt faceliftul lui Duster, iar din primele imagini putem observa că francezii mizează în continuare pe robusteţe, aducând însă maşina la zi şi în privinţa dotărilor.

Actualizare: Dacia a publicat imagini noi cu Dacia Duster facelift. Printre ele se numără şi o fotografie cu interiorul revizuit al SUV-ului românesc. Chiar dacă oficialii companiei piteştene nu au dat detalii despre echipamentele care se vor regăsi pe Dacia Duster facelift, imaginile vorbesc de la sine. Astfel, SUV-ul de la Mioveni primeşte un interior care este o combinaţie între versiunea indiană a Dusteruluişi monovolumul Lodgy. În premieră pentru modelele Dacia, comenzile pentru acţionarea geamurilor electrice au fost amplasate pe feţele uşilor, şi nu pe consola centrală.

În plus, Duster primeşte sistemul multimedia cu ecran tactil MediaNav, limitator de viteză şi cruise control, aşa cum ProMotora scris pentru prima dată aici.

Ştirea iniţială: Partea frontală a noului Duster are acum o nouă grilă, cu bandouri cromate şi blocuri optice care includ lumini de zi. Farurile sunt mult mai moderne decât cele de pe actualul Duster, iar forma, mai agresivă.

„Am capitalizat toate acele elemente care i-au sedus încă de la început pe clienţii noştri, păstrând totodată proporţiile iniţiale ale autovehiculului. Elementele de identitate ale modelului, precum calandrul, au fost modernizate. Am reafirmat detaliile de veritabil 4×4 ale vehiculului, fără a renunţa la elementele de utilitate deja cunoscute. Noul Duster îşi reafirmă caracterul puternic dar îşi păstrează genele sale iniţiale”, ne spune David Durand, Director de Design al gamei Dacia.

VEZI MAI MULT PE PROMOTOR.RO

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

127 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
ULTIMA ORA