8.7 C
Botoșani
joi, 23 martie 2023

D. Botezatu: Tot ce se întâmplă acum cu PSD s-a mai întâmplat în perioada stalinistă a comunismului

Liberalii reacționeză după condamnarea lui Liviu Dragnea și îi critică pe social democrați deoarece își susțin liderul de partid. Profesorul de istorie Daniel Botezatu susține că o situație similară s-a mai întâmplat în perioada stalinistă a comunismului.

„Niciodată în istoria României nu s-a întâmplat ca un partid politic să se arate pe faţă împotriva justiţiei şi a schimbării legilor pentru a favoriza o singură persoană. Mulţi nu s-au aşteptat, dar justiţia ieri a fost una independentă. Este strigător la cer ceea ce a postat pe o reţea de socializare domna senator Federovici, în care aceasta prezintă totul ca fiind o condamnare a partidului şi nu a unei persoane” a spus Cătălin Rotundu.

”Tot ce se întâmplă acum cu PSD s-a mai întâmplat în perioada stalinistă a comunismului, când tot aşa curgeau mesaje de la oameni şi de la muncitori pentu un anume conducător slăvit. Dacă vă uitatţi atent la postarea doamnei Federovici vine la scurt timp după condamnare, ori este clar că nu au fost întrebaţi toţi pesediştii. Cum îşi permite ea să vorbească în numele tuturor”, a spus şi liberalul Daniel Botezatu.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here
ULTIMA ORA