28.4 C
Botoșani
vineri, 12 iulie 2024

CUTREMUR ÎN PNL BOTOŞANI. Un alt vicepreşedinte anunţă că va părăsi partidul

NEWS După Relu Tîrzioru, primarul oraşului Săveni, un alt vicepreşedinte al Filialei Judeţene PNL Botoşani şi-a anunţat intenţia de a pleca din partid. Acesta a trimis o adresă oficială la PNL Botoşani prin care anunţa că nu se va implica în campania electorală pentru alegerile europarlamentare.

Ionică Nechifor a fost unul din apropiaţii preşedintelui PNL Botoşani. Cei doi au colaborat în mai multe campanii electorale iar la începutul acestui an, Florin Ţurcanu a anunţat că Ionică Nechifor va coordona campania electorală pentru alegerile europarlamentare. În ultima perioadă, relaţiile dintre cei doi s-au răcit iar în cursul zilei de astăzi, Ionică Nechifor a trimis o adresă la PNL prin care a anunţat că nu va mai coordona campania electorală pentru alegerile europarlamentare. El a invocat că nu are timp să se ocupe atât de campania electorală cât şi de activitatea Staţiunii de Cercetare Popăuţi. „Subsemnatul, Nechifor lonică, din Botosani, nascut la 11.09.1966, membru in Biroul Politic Judetean si Vicepresedinte – filiala judeteana PNL, doresc sa vă informez si sa acceptati, retragerea din responsabilitatea de a coordona campania electorala la EUROPARLAMENTARE si PREZIDENTIALE, responsabilitate acordată in sedinta B.P.J. al PNL -Botosani. Precizez faptul că, in aceleasi perioade se desfasoari in primul rand CAMPANIA AGRICOLA DE PRIMAVARA, respectiv TOAMNA, totodată activitatea din cadrul Statiunii de Cercetare Popauti, este foarte intensa avand in vedere noua strategie de relansare a activitatii din aceasta institutie. Subliniez faptul că, este o onoare sa primesti o astfel de responsabilitate avand in vedere importanta evenimentelor, incerc sa sprijin aceste actiuni fara a fi principalul coordonator”, a scris Ionică Nechifor în adresa trimisă la sediul PNL.

În realitate, tensiunile apărute se datorează faptul că Florin Ţurcanu ar fi încercat să intervină în activitatea Staţiunii de Cercetare Popăuţi. Acest lucru l-a deranjat foarte mult pe Ionică Nechifor, directorul acestei staţiuni. El a anunţat că intenţionează să demisioneze din PNL în zilele următoare.

„Au fost anumite decizii luate de Florin Ţurcanu care m-au deranjat. Este vorba de nişte lucruri care ţin de activitatea Staţiunii de Cercetare. Acum mă bucur că staţiunea nu a mai trecut la Consiliul Judeţean. Am anunţat astăzi că nu voi mai coordona campaniile electorale şi mă gândesc foarte serios să mă retrag din PNL şi din viaţa politică. Am vrut să mă implic şi să pun pe picioare Staţiunea Popăuţi dar din păcate nu sunt lăsat”, a declarat Ionică Nechifor pentru Botoşani Online. 

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
ULTIMA ORA