25.6 C
Botoșani
duminică, 28 mai 2023

CUPA ROMÂNIEI. Rapid CFR Suceava – Petrolul se va juca la Botoşani

nocturna botosani

Federaţia Română de Fotbal a stabilit datele şi orele de disputare a jocurilor din optimile de finală ale Cupei României – ediţia 2014/2015.

Conform tuturor aşteptărilor, la solicitarea televiziunilor, meciul dintre Rapid CFR Suceava şi Petrolul Ploieşti nu se va disputa pe stadionul Areni, ci pe stadionul Municipal din Botoşani (foto), în nocturnă, joi, 30 octombrie, cu începere de la ora 18.30, în direct la postul Digi Sport.
Autobuze pentru deplasarea suporterilor suceveni
Dumitru Moldovan, preşedintele grupării de pe Areni, a anunţat că le va facilita suporte-rilor suceveni prezenţa la meciul cu Petrolul prin punerea gratuită la dispoziţie a unor mijloace de transport la Botoşani.
“Nu jucăm în fiecare an în optimile de finală ale Cupei României, aşa că trebuie să punem la dispoziţia suporterilor noştri câteva autocare pentru deplasarea la acest meci. Ne vor ajuta şi cei de FC Botoşani cu organizarea meciului”, a declarat preşedintele clubului sucevean.

Biletul de intrare la meci va costa între 10 şi 20 de lei
Pretul unui bilet de intrare la meciul dintre Rapid Suceava şi Petrolul va fi între 10 lei, la peluze, şi 20 de lei, la tribuna I şi a II-a. In săptămâna jocului, suporterii suceveni îşi vor putea achiziţiona tichete de la stadionul Areni, iar în ziua meciului, de la stadionul Municipal din Botoşani, a anunţat directorul sportiv al Rapidului, Mihai Pilat.

Rapid este prima echipă suceveană calificată în optimile de finală ale Cupei României, după o pauză de nouă ani. Precedenta ispravă a fost reuşită în toamna lui 2005 de Cetatea Suceava, care a fost eliminată atunci în optimi, cu scorul de 2-3, de către Rapid Bucureşti. Aşadar, pentru clubul înfiinţat în urmă cu 68 de ani la Iţcani, meciul din 30 octombrie cu Petrolul Ploieşti este cel mai important din istorie.

Citeşte mai mult pe Obiectiv de Suceava

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERESULTIMA ORA