19.3 C
Botoșani
miercuri, 10 august 2022

CUPA ROMÂNIEI. FC Botoșani – Poli Iași 3-2. F. Stoican: „Astăzi a fost orezărie. Nu ai cum să joci fotbal”

Flavius Stoican, antrenorul principal al CSM Poli Iași, dă vina pe gazonul îmbibat cu apă de la Botoșani. El consideră că dacă ar fi fost un teren bun, evoluția echipei sale ar fi avut șanse mult mai mari să se califice.
„A fost un meci de luptă, un meci cu dueluri aeriene, fotbal foarte puțin, mai deloc. Vreau să-mi felicit jucătorii pentru că joacă și pun suflet. Am primit gol din penalty. Nu spun penalty-uri pentru că primul, la prima adiere se dă penalty. Vreau să felicit și echipa gazdă, vreau să-l felicit pe Costel Enache pentru că nu trecea prin momente bune. știu ce fel de om este, ce fel de antrenor este, avea nevoie de acest succes. Păcat că nu s-a jucat fotbal în această seară.  Nu știu ce sport s-a jucat în această seară. O minge, 22 de jucători, care sare mai sus, care cade mai repede. Vreau să-mi felicit oamenii de la stadionul din Iași. Dacă la Iași ploua așa, cu siguranță terenul nostru era acoperit cu o folie. Avem oameni gospodari. Astăzi a fost orezărie. Nu ai cum să joci fotbal. Foarte, foarte prost acest teren. Începem să ne obișnuim, am mai jucat la Slobozia, o echipă de liga a III-a… Astăzi nu a fost un joc de fotbal. A fost orezărie”, a spus Flavius Stoican.

După primul penalty acordat de arbitrul George Găman, Flavius Stoican a plecat spre vestiare dar a revenit după aproximativ trei minute.

„Mi s-a părut că a fost cu mare ușurință acordat și am gândit că e mult mai important să mă calmez decât să reproșez. M-am calmat, am venit înapoi și am încurajat echipa”, a afirmat Stoican care în timpul meciului a avut câteva schimburi de replici cu spectatorii de la tribuna I.

„Este un public care duce echipa și încurajează chiar dacă astăzi nu au fost în număr foarte mare. Susțin în momentele grele. Mi s-a părut așa amuzant. Totul pleca de la crainicul stadionului. Bravo și lui. Are un stil prin care încearcă să motiveze oamenii din tribune. Mai sunt oameni mai duri în exprimare”, a afirmat antrenorul formației Poli Iași.

Flavius Stoican va fi suporterul FC Botoșani în semifinalele Cupei României și spune că își dorește ca echipa antrenată de Costel Enache să câștige trofeul.

„Aș vrea să câștige Cupa României. O să fie foarte greu chiar dacă joacă cu Gaz Metan sau cei din Sibiu. Să meargă cât mai departe pentru Costel Enache și pentru oamenii care conduc această echipă”, spune Flavius Stoican.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here
ULTIMA ORA