-4.4 C
Botoșani
duminică, 5 februarie 2023

CUPA ROMÂNIEI. FC Botoșani – FC SB 0-2. Au marcat doi jucători de 17 și 18 ani

Fără șanse să se mai califice în faza următoare a Cupei României, FC SB a venit la Botoșani cu jucători de 16, 17, 18 ani. Vedetele roș-albaștrilor în această seară au fost Ianis Stoica, Mario Dulca și Bogdan Rusu, jucători care nici banca de reserve nu prea o prind la prima echipă. De partea cealaltă, Mihai Ciobanu i-a trimis din primul minut pe Patache, Țigănașu, Dican,Tîrcoveanu, Sylla, Zabou, Mihai Roman și Mailat, jucători cu experiență și care au fost titular în multe meciuri din acest sezon.

În debutul meciului, FC Botoșani a dat impresia că în sfârșit va obține prima victorie, pe teren propriu, în fața FC SB-ului. A avut o posesie mai bună, s-a apropiat de câteva ori de poarta lui Răzvan Ducan (21 ani) dar scorul a rămas egal. Juniorii FC SB-ului au prins curaj, au ieșit la joc și au fost aproape de a deschide scorul. Au făcut-o până la urmă în minutul 53 când Alexandru Musi (18 ani) a șutat din marginea careului și l-a învins pe Andrei Ureche. Ianis Stoica a avut o mare ocazie de a majora avantajul FC SB-ului dar Dican a respins de pe linia porții.

FC Botoșani nu a arătat nimic nici în acest meci. Ba din contra, jucătorii de fotbal îmbrăcați în alb s-au făcut de râs în fața unor copii care joacă în Liga a III-a. Dumiter ratează o ocazie importantă de gol iar în minutul 90 Matei Tănasă (17 ani) a majorat scorul.

După umilința de la Constanța, băieții angajați pentru a juca fotbal la Botoșani s-au făcut de râs în fața în fața unor copii de 16, 17, 18 ani, care joacă în Liga a III-a.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here
ULTIMA ORA